news blog logo
"A Fair- Expo Kft. elismerése, az Önök megjelenésének sikere!"

news menu leftnews menu right
Címlap Hírek 14. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár
14. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár PDF Nyomtatás E-mail

A 14. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár az utazni vágyók számára ismét kedvező akciókat és kedvezményes utakat tartogatott. Mindenki megtalálhatta a számára legmegfelelőbb utat, legyen szó, családokról, baráti társaságokról.

A régió egyik legnagyobb rendezvényét a 14. Pécsi Utazás Kiállítást és Vásárt az olasz díszvendég Enzo Grossi és Gonda Tibor Pécs alpolgármestere nyitotta meg. Köszöntőt Dr. Kéri István Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Stefano Nardi, Terracina polgármestere mondott. Melyben kiemelten fontos szerepet kapott a jelenlegi kiváló kapcsolat elmélyítése, a Latina megyével korábban aláírt megállapodás cselekvésprogramjának aktivizálása.

Pécs városának testvérvárosi kapcsolata igen erős Terracinával, a 2010-es Európa Kulturális Fővárosa program egyes pontjaihoz való kötődés egyeztetése a következő hónapok feladata lesz. Ennek kiváló hátteréül szolgált a 14. Pécsi Utazás Kiállítás, amelyet olyan rendezvénysorozat követ, amik Pécsett és Terracinában egyaránt megrendezésre kerülne. Kulturális programok, zenei fesztiválok, turisztikai bemutatók tarkítanák a hivatalos programot.
A kiállítás díszvendége Olaszország, Lazio tartománya volt. Az olaszországi Terracina város és Monte San Biaggio település képviselői, turisztikai hivatal vezetői is képviseltették magukat, mint kiállítók a rendezvényen.

A Kiállítás a régió legnagyobb rendezvényei közé tartozik és nem utolsó sorban Magyarország egyik legnagyobb és legsikeresebb vidéki turisztikai kiállítása, több mint 5000 látogató jött  el a 3 nap alatt. Az Utazás Kiállításon 110 kiállító képviseltette magát, az ország valamennyi turisztikai régiója megjelent, nagy számban voltak utazási irodák, szállodák, nyelviskolák, élményfürdők és a biztonságos utazáshoz elengedhetetlen információkkal szolgáló Vám- és Pénzügyőrség is képviseltette magát.

A ZAHIR modellügynökség gyönyörű lányai mutattak be kényelmes viseleteket a nyaralásokhoz, majd Gyenis Boglárka és fúziós csoportja ejtette bűvöletbe a látogatókat hastáncukkal.

A három nap tapasztalata, hogy megnövekedett az igény a belföldi utazások iránt, a külföldi utazásoknál pedig a határmenti országok bizonyultak népszerűnek.

A visszajelzések alapján, a kiállítók és a látogatók egyaránt meg voltak elégedve a 14. Pécsi Utazás Kiállítással, ezért 2010-ben a 15. Jubileumi kiállítás is márciusban kerül megrendezésre.

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Tekintse meg a 14. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár képeit!

Felkészülés a jubileumi 15. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásárra, mely 2010 márciusában kerül megrendezésre.

 

Pécs, 2009.  március 6-8. (péntek-vasárnap)
 Lauber Dezső Városi Sportcsarnok
(Pécs, Dr. Veress Endre u. 10.)

 

Hírek

Fair-Expo-szervezés és kivitelezés

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kiállítások kivitelezése és szervezése terén, ennek köszönhetően olyan sikereket tudhatunk magunkénak mint a Straubingban rendezett Európai Regionális Biomassza napok, Zágrábi Őszi Nemzetközi Vásár - Dunaferr, Herendi-Zsolnay kiállítás - Dóm Kőtár Múzeum, Energo Expo Debrecen, Esküvő Kiállítások. A kiállításszervezés és -kivitelezés mellett, vállalunk alap és egyedi standok készítését, igény szerint full service-zel, az egyszerű sorstandtól az egyedileg kivitelezett emeletes standokig minden elképzelését megvalósítjuk. Ismerjen meg bennünket!

Mit is jelent a kivitelezés?

A kivitelezés magában foglalja a stand tervezését, építését, bontását, a szőnyegezését, az elektromos szerelését, a spotlámpázását, reflektorozását, kiegészítő bútorokkal való berendezését. Szinterezett fehér octanorm típusú installációval, dolgozunk, saját installációs anyagunkkal, a beépítéstől függően 1000-1200 m2-ig tudunk építeni.

Fák között az erdő kiállítás

A kiállítás célja, hogy elgondolkodtató jelleggel, művészi értéket is képviselve mutassa be a biomassza-felhasználás mellett szóló pozitív érveket.

A kiállítás időtartama: 2010. július 23. – 2010. szeptember 18.

Széchenyi tér
(2010. júl. 24. – 2010. aug. 16.)
Rókus sétány
(2010. aug. 16. – 2010. aug. 30.)
Csontváry-sétány
(2010. aug. 30. – 2010. szept. 10.)
Köztársaság tér
(2010. szept. 10. – 2010. szept. 18.)

Képek a kiállításról

Mentavill Vevőtalálkozó - Székesfehérvár

2010. szeptember 10.

Társaságunk második alkalommal vett részt a Mentavill Vevőtalálkozóján, ahol a dekorációs munkák egy részét, illetve a kiállítói standokat készítettük el. 436 m2 területet építettünk be, 1300 m2 területet szőnyegeztünk le, minőségi munkánkkal hozzájárultunk a Vevőtalálkozó sikeréhez.

A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében kiállítás

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2009. május 30. és június 11. között kerül megrendezésre a fent említett kiállítás, melynek a Dómmúzeum ad otthont és kivitelezésével cégünket bízták meg. Tekintse meg a kiállításról készült képeket!
Bővebben >>>
Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, php web hosting. Valid XHTML and CSS.