news blog logo
"A Fair- Expo Kft. elismerése, az Önök megjelenésének sikere!"

news menu leftnews menu right
Címlap Hírek 9. Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár
9. Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár PDF Nyomtatás E-mail

Megújulás és még több látogató! A 9. Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár mottójának megfelelően a konkrét vásárlási szándékkal érkező látogatók számát illetően növekedés volt tapasztalható, az előző évhez képest, több mint 3000 látogatója volt a több éve sikeresen megrendezésre kerülő kiállításnak. Ahol 70 kiállító mutatta be az esküvőkhöz, lakodalmakhoz, nászutakhoz, üzleti rendezvényekhez, legény- és lánybúcsúkhoz nélkülözhetetlen szolgáltatásokat és kellékeket.
A Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár egyik legnagyobb erősségeként könyvelhető el, hogy évek során sikerült az esküvői szolgáltatások teljes keresztmetszetét bemutatni.  A házasulandók, a szülők, a rokonok és a barátok egy helyen, kivételesen nagy választékban találhatták meg mindazokat a kellékeket, szolgáltatásokat, amelyek a tökéletes és meghitt esküvők, lakodalmak megrendezéséhez nélkülözhetetlenek.

 

 A Kiállítást Gonda Tibor Pécs alpolgármestere nyitotta meg és a rendezvény háziasszonya idén Barabás Éva műsorvezető volt. Aki két napon keresztül vezette a sorsolásokat és konferálta az egymást követő műsorokat.

A kiállításon számos, nagy múltra visszatekintő esküvői divattal, ékszerrel foglakozó cég vett részt. Az Esküvő Kiállítás minden napján a hölgyek bepillanthattak a menyasszonyi frizura és smink készítés titkaiba, melyet egy mesterfodrász és egy sminkmester készített a színpadon. Próba sminkeket készítettek ezen kívül még a látogatók számára több standon, a smink mellett egyedi és csodás menyasszonyi ruhákat díjmentesen lehetett fel próbálni a kiállítás egész területén.

Az arák döntését nagyban segítette a divatbemutató, mely mindkét napon megrendezésre került, a ZAHIR modellügynökség együttműködésével.

Az idei esküvő kiállításon a férfiaknak sem kellett unatkoznia, hiszen nézhettek rally-t vagy kiválaszthatták a számukra legmegfelelőbb inget, nyakkendőt, öltönyt.

A házasodni vágyó párok a szolgáltatók széles skálájával találkozhattak, mindent megtalálhattak, ami kellhet egy elegáns és szép esküvőhöz, lakodalomhoz. A kiállítás egyik meghatározó köre a ruhaszalonok megjelenése volt, 11 ruhaszalon mutatkozott be: Allegra Szalon, Bono Divat, Carmen Esküvői Szalon, Diadém Szalon és Esküvői Kellékszaküzlet, Elizabeth Nardo Fashion House „Styling for You”, H-Rózsa Esküvői Ruha Stúdió, Liliána Hölgyszalon, Romantika Esküvői Szalon, Royal Esküvői Ruhaszalon, Tizsami Szalon, Walzer Menyasszonyi és Alkalmi Ruhaszalon, ennek köszönhetően több mint 400 menyasszonyi ruha közül választhattak az érdeklődők.

Előjegyeztethették a párok a házasság időpontját a Pécsi Anyakönyvi Hivatal munkatársainál, akik készséggel álltak a rendelkezésükre és megválaszolták az érdeklődők kérdéseit, hogy mik az első lépések, mi a pontos menete a polgári esküvőnek és nem utolsó sorban az anyagi vonzatáról adtak tájékoztatást.
Az egyházi tulajdonban lévő mohácsi Szent János Hotel standján pedig az egyházi szertartás menetét ismerhették meg a látogatók.
 
A trendeket nem csak követjük, hanem befolyásoljuk is, ezért újabb célcsoportokat szólítottunk meg. Akik szolgáltatásaikkal még látványosabbá és felejthetetlenebbé varázsolják esküvőjét, üzleti rendezvényeit. Ezért idén a látogatók bár mixerekkel és élmény-autóztatással, extrém kívánságok teljesítésével foglalkozó cégekkel is találkozhattak a kiállításon.

Jövőre még színesebb és még több meglepetéssel várjuk a látogatókat! Amennyiben újdonságokkal és az esküvői kellékek széles skálájával szeretne találkozni, látogasson el 2010 januárjában a jubileumi 10. Pécs Esküvő Kiállításra és Vásárra.

A 9. Pécsi Esküvő Kiállítás képei.
A 9. Pécsi Esküvő Kiállítás résztvevőinek listája és programja 
(Szakmai katalógus)

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Felkészülés a Jubileumi 10. Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásárra, mely 2010 januárjában kerül megrendezésre. A részletes kiírás és a tervezett programok augusztus 1.-től letölthetőek lesznek az oldalról.

 

Hírek

Fair-Expo-szervezés és kivitelezés

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kiállítások kivitelezése és szervezése terén, ennek köszönhetően olyan sikereket tudhatunk magunkénak mint a Straubingban rendezett Európai Regionális Biomassza napok, Zágrábi Őszi Nemzetközi Vásár - Dunaferr, Herendi-Zsolnay kiállítás - Dóm Kőtár Múzeum, Energo Expo Debrecen, Esküvő Kiállítások. A kiállításszervezés és -kivitelezés mellett, vállalunk alap és egyedi standok készítését, igény szerint full service-zel, az egyszerű sorstandtól az egyedileg kivitelezett emeletes standokig minden elképzelését megvalósítjuk. Ismerjen meg bennünket!

Mit is jelent a kivitelezés?

A kivitelezés magában foglalja a stand tervezését, építését, bontását, a szőnyegezését, az elektromos szerelését, a spotlámpázását, reflektorozását, kiegészítő bútorokkal való berendezését. Szinterezett fehér octanorm típusú installációval, dolgozunk, saját installációs anyagunkkal, a beépítéstől függően 1000-1200 m2-ig tudunk építeni.

Fák között az erdő kiállítás

A kiállítás célja, hogy elgondolkodtató jelleggel, művészi értéket is képviselve mutassa be a biomassza-felhasználás mellett szóló pozitív érveket.

A kiállítás időtartama: 2010. július 23. – 2010. szeptember 18.

Széchenyi tér
(2010. júl. 24. – 2010. aug. 16.)
Rókus sétány
(2010. aug. 16. – 2010. aug. 30.)
Csontváry-sétány
(2010. aug. 30. – 2010. szept. 10.)
Köztársaság tér
(2010. szept. 10. – 2010. szept. 18.)

Képek a kiállításról

Mentavill Vevőtalálkozó - Székesfehérvár

2010. szeptember 10.

Társaságunk második alkalommal vett részt a Mentavill Vevőtalálkozóján, ahol a dekorációs munkák egy részét, illetve a kiállítói standokat készítettük el. 436 m2 területet építettünk be, 1300 m2 területet szőnyegeztünk le, minőségi munkánkkal hozzájárultunk a Vevőtalálkozó sikeréhez.

A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében kiállítás

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2009. május 30. és június 11. között kerül megrendezésre a fent említett kiállítás, melynek a Dómmúzeum ad otthont és kivitelezésével cégünket bízták meg. Tekintse meg a kiállításról készült képeket!
Bővebben >>>
Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, php web hosting. Valid XHTML and CSS.