news blog logo
"A Fair- Expo Kft. elismerése, az Önök megjelenésének sikere!"

news menu leftnews menu right
Címlap Straubing 2007
Straubing 2007 PDF Nyomtatás E-mail

A straubingi program díszvendége 2007-ben Magyarország volt.

  Az Európai Regionális Biomassza napok keretén belül megrendezett kiállításon hazánknak egy 49 m2-es sarokstandon volt lehetősége bemutatkozni.

Kollektív magyar stand arculata
  A kollektív magyar standnak az építészeti megoldással, valamint a dekorációval kölcsönöztünk egységes arculatot. Két alapvető szempontot vettünk figyelembe, a megjelenés magyar és kollektív arculati jellegét, valamint a stand minden igényt kielégítő funkcionális működtetését.
A „magyar kiállítók területe” szabadon maradt részét virágkompozícióval díszítettük.
A nemzetközi vásáron Magyarország arculati jegyeinek meghatározó szerepet kellett adni. Grafikai dekorációs tervünk egységes szín- és formavilágával szimbolizálta országunk egészét, melyet a kiállítók egyedi információs és formajegyei gazdagítottak.

  A stand funkciós jellegének megfelelően kialakítottunk három információs területet, amely 3 darab íves információs pultból, illetve 1-1 darab bárszékből állt.
Emellett a stand bejáratának két oldalán külön-külön is lehetőség adódott közös tárgyalóban egyeztetni az érdeklődőkkel.  A standon egy exkluzív, zárt, plexi fallal, függönnyel leválasztott külön tárgyalóhelyet is kialakítottunk, amely 2 asztalból és 8 darab székből állt.
Azért volt szükség több tárgyalóra, mert az egyiket részben elkerítve, a jelentősebb vendégek és jelentősebb megbeszélések alkalmával lehetett használni, a többi asztalnál bárki helyet foglalhatott a rövidebb egyeztetések alkalmával.
  Biztosítottuk a kiállítás üzemeltetéséhez szükséges konyhát/raktárt, amelynek felszerelése alkalmas volt az üzleti partnerek kínálásának előkészítésére (hideg-melegvizes mosogató, előkészítő, kávéfőző, mikrosütő, hűtőszekrény, pult, fogasok, polcok… stb.).
  A stand közepére egy 3,5 méter magas torony épült, amelyre egy 2 x 1 méteres FVM embléma került, emellett az OEE emblémája, illetve 2 db „Ungarn” feliratos turizmuslogó (mindezek németül). A tornyon továbbá helyet kapott egy 94 cm-es LCD-tv, amely DVD-felvételek lejátszására is alkalmas volt.

Kiállítók
Az Országos Erdészeti Egyesület mellett biogáz-üzemek, biomassza fűtőművek és az ezekkel kapcsolatos vállalkozások jelentek meg rendezvényen, mint kiállító.

A kiállítás résztvevői az OEE részéről
- Ormos Balázs főtitkár, Országos Erdészeti Egyesület
- Jung László az Egererdő Zrt. vezérigazgató-helyettese, az Országos
   Erdészeti Egyesület Megújuló Energia Szakosztály elnöke
- dr. Dobroszláv Lajos nyugalmazott vezérigazgató, az Országos Erdészeti
   Egyesület bajor kapcsolatainak felelőse

Egyéb kiálltók
Biomassza Erőművek Egyesülése
DunaBio Energetikai Kft.,
DunaPower Erőmű Kft.

A magyar kiállítóknak külön német nyelvű katalógus készült a kiállítás idejére.

 

Hírek

Fair-Expo-szervezés és kivitelezés

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kiállítások kivitelezése és szervezése terén, ennek köszönhetően olyan sikereket tudhatunk magunkénak mint a Straubingban rendezett Európai Regionális Biomassza napok, Zágrábi Őszi Nemzetközi Vásár - Dunaferr, Herendi-Zsolnay kiállítás - Dóm Kőtár Múzeum, Energo Expo Debrecen, Esküvő Kiállítások. A kiállításszervezés és -kivitelezés mellett, vállalunk alap és egyedi standok készítését, igény szerint full service-zel, az egyszerű sorstandtól az egyedileg kivitelezett emeletes standokig minden elképzelését megvalósítjuk. Ismerjen meg bennünket!

Mit is jelent a kivitelezés?

A kivitelezés magában foglalja a stand tervezését, építését, bontását, a szőnyegezését, az elektromos szerelését, a spotlámpázását, reflektorozását, kiegészítő bútorokkal való berendezését. Szinterezett fehér octanorm típusú installációval, dolgozunk, saját installációs anyagunkkal, a beépítéstől függően 1000-1200 m2-ig tudunk építeni.

Fák között az erdő kiállítás

A kiállítás célja, hogy elgondolkodtató jelleggel, művészi értéket is képviselve mutassa be a biomassza-felhasználás mellett szóló pozitív érveket.

A kiállítás időtartama: 2010. július 23. – 2010. szeptember 18.

Széchenyi tér
(2010. júl. 24. – 2010. aug. 16.)
Rókus sétány
(2010. aug. 16. – 2010. aug. 30.)
Csontváry-sétány
(2010. aug. 30. – 2010. szept. 10.)
Köztársaság tér
(2010. szept. 10. – 2010. szept. 18.)

Képek a kiállításról

Mentavill Vevőtalálkozó - Székesfehérvár

2010. szeptember 10.

Társaságunk második alkalommal vett részt a Mentavill Vevőtalálkozóján, ahol a dekorációs munkák egy részét, illetve a kiállítói standokat készítettük el. 436 m2 területet építettünk be, 1300 m2 területet szőnyegeztünk le, minőségi munkánkkal hozzájárultunk a Vevőtalálkozó sikeréhez.

A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében kiállítás

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2009. május 30. és június 11. között kerül megrendezésre a fent említett kiállítás, melynek a Dómmúzeum ad otthont és kivitelezésével cégünket bízták meg. Tekintse meg a kiállításról készült képeket!
Bővebben >>>
Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, php web hosting. Valid XHTML and CSS.