news blog logo
"A Fair- Expo Kft. elismerése, az Önök megjelenésének sikere!"

news menu leftnews menu right
Címlap Hírek Miniszteri kitüntetést kapott Ferenczy Tamás
Miniszteri kitüntetést kapott Ferenczy Tamás PDF Nyomtatás E-mail

Magyar Gazdaságért Díj baranyai díjazottja

Bajnai Gordon nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter az október 23-i nemzeti ünnepünk alkalmából Magyar Gazdaságért Díjakat adományozott a minisztériumban tartott ünnepélyes díjátadás keretében. A Magyar Gazdaságért Díjat évente 30 személy kaphatja meg a gazdaság érdekében végzett kimagasló, példamutató tevékenysége, életműve elismeréséért.

A díjat egyetlen baranyai kitüntetettként Ferenczy Tamás, a Fair-Expo Kft. ügyvezetője, a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Komló városi elnöke vehette át.
Ferenczy Tamás cége több mint 1400 hazai vállalkozást segített külföldi piacokon való kereskedelmi kapcsolataik szervezésében, megerősítésében. Partnereinek Németország, Románia, Horvátország, Szlovákia, Ukrajna, Ausztria, Olaszország, Franciaország, Belgium, Oroszország, Moldávia legkülönbözőbb tematikájú szakkiállításain (kézműves, ipari, energetikai, kereskedelmi... stb.) segítette a megjelenést.

A Fair-Expo Kft. kiállítás-szervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik. A magyar cégek külföldi kiállításokon való bemutatása mellett – amelyért a miniszteri elismerést kapta – a cég vezetője a saját szervezésében megvalósuló szakkiállításokra a legbüszkébb. Az idén szeptemberben jubilált a Komlóért Expo, amely évről-
-évre szinte az egész várost megmozgatja. Különösen a szívéhez nőtt a Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár, amely a régió legnagyobb és legrangosabb szakmai kiállítása immár kilencedik éve. A jövő évben január 10-11-ére tervezett kiállítás előkészületei alapján úgy látja, hogy még több kiállítóval és látogatóval újabb rekordot dönt az esküvő kiállítás utáni érdeklődés. A minisztertől kapott kitüntetés mellett ugyanolyan jelentős szakmai elismerésnek tekinti, hogy a Pécsi-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara idei évben először rá bízta a Pécsi Utazás Kiállítás szervezését is.
 

 

Hírek

Fair-Expo-szervezés és kivitelezés

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kiállítások kivitelezése és szervezése terén, ennek köszönhetően olyan sikereket tudhatunk magunkénak mint a Straubingban rendezett Európai Regionális Biomassza napok, Zágrábi Őszi Nemzetközi Vásár - Dunaferr, Herendi-Zsolnay kiállítás - Dóm Kőtár Múzeum, Energo Expo Debrecen, Esküvő Kiállítások. A kiállításszervezés és -kivitelezés mellett, vállalunk alap és egyedi standok készítését, igény szerint full service-zel, az egyszerű sorstandtól az egyedileg kivitelezett emeletes standokig minden elképzelését megvalósítjuk. Ismerjen meg bennünket!

Mit is jelent a kivitelezés?

A kivitelezés magában foglalja a stand tervezését, építését, bontását, a szőnyegezését, az elektromos szerelését, a spotlámpázását, reflektorozását, kiegészítő bútorokkal való berendezését. Szinterezett fehér octanorm típusú installációval, dolgozunk, saját installációs anyagunkkal, a beépítéstől függően 1000-1200 m2-ig tudunk építeni.

Fák között az erdő kiállítás

A kiállítás célja, hogy elgondolkodtató jelleggel, művészi értéket is képviselve mutassa be a biomassza-felhasználás mellett szóló pozitív érveket.

A kiállítás időtartama: 2010. július 23. – 2010. szeptember 18.

Széchenyi tér
(2010. júl. 24. – 2010. aug. 16.)
Rókus sétány
(2010. aug. 16. – 2010. aug. 30.)
Csontváry-sétány
(2010. aug. 30. – 2010. szept. 10.)
Köztársaság tér
(2010. szept. 10. – 2010. szept. 18.)

Képek a kiállításról

Mentavill Vevőtalálkozó - Székesfehérvár

2010. szeptember 10.

Társaságunk második alkalommal vett részt a Mentavill Vevőtalálkozóján, ahol a dekorációs munkák egy részét, illetve a kiállítói standokat készítettük el. 436 m2 területet építettünk be, 1300 m2 területet szőnyegeztünk le, minőségi munkánkkal hozzájárultunk a Vevőtalálkozó sikeréhez.

A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében kiállítás

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2009. május 30. és június 11. között kerül megrendezésre a fent említett kiállítás, melynek a Dómmúzeum ad otthont és kivitelezésével cégünket bízták meg. Tekintse meg a kiállításról készült képeket!
Bővebben >>>
Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, php web hosting. Valid XHTML and CSS.