news blog logo
"A Fair- Expo Kft. elismerése, az Önök megjelenésének sikere!"

news menu leftnews menu right
Címlap Hírek 11. Komlóért Expo
11. Komlóért Expo PDF Nyomtatás E-mail

Az idei évben is sikeres volt a Komlóért Expo, ahol a három nap alatt több ezer látogatónak tudták bemutatni termékeiket és szolgáltatásaikat az új és régi kiállítók.
Tekintse meg a 11. Komlóért Expon készült képeket!


A vásár és kiállítás péntek délelőtti megnyitóján Ferenczy Tamás a szervező, a Fair Expo Kft. ügyvezetője köszöntötte a kiállítókat, vendégeket, majd átadta a szót Páva Zoltánnak - Komló város polgármesterének. A polgármester elégedettségét fejezte ki, hogy ennyi év után sem csökken az érdeklődés a rendezvény iránt, sem a kiállítók, sem a látogatók részéről. Kiemelte, hogy a tavaly kezdődött válság ellenére több olyan cég van a városban, mely még e nehéz időkben is fejleszteni tudott. Az ünnepélyes megnyitót követően kiosztották a Fair Expo Kft. díjait és elismerő okleveleit. 

 

  
A több éve ugyanitt megrendezésre kerülő Megye Szépe verseny – melyet idén Sziklai Ildikó nyert - és az amatőr csoportok fellépése mellett, a Dumaszínház egyik jeles képviselője, Kovács András Péter szórakoztatta a komlóiakat.
A helyi média - megyei napilap, helyi újságok, televíziók és rádiók - tudósítói szép számmal jelentek meg a Komlóért Expon, hogy beszámolókat készítsenek. (Bama, Komlói Újság)

 A Komlóért Expo helyszíne a hagyományoknak megfelelően most is a Városi Sportcsarnok volt. A rendezvény, illetve a kísérő-programok pedig a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan díjmentesek voltak a látogatók számára.

11. Komlóért Expo idén is méltó volt eddigi hírnevéhez. A látogatói és kiállítói visszajelzések alapján az új programok még változatosabbá tették rendezvényünket. Megerősítette a Fair-Expo szervezőit abban, hogy a sort 2010-ben is folytatni kell. Célunk, hogy jövőre még több helybeli és a kistérségbeli kis- és középvállalkozásnak biztosítsunk bemutatkozásukhoz teret.

Tekintse meg a 11. Komlóért Expon készült képeket!

 

 

 

Hírek

Fair-Expo-szervezés és kivitelezés

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kiállítások kivitelezése és szervezése terén, ennek köszönhetően olyan sikereket tudhatunk magunkénak mint a Straubingban rendezett Európai Regionális Biomassza napok, Zágrábi Őszi Nemzetközi Vásár - Dunaferr, Herendi-Zsolnay kiállítás - Dóm Kőtár Múzeum, Energo Expo Debrecen, Esküvő Kiállítások. A kiállításszervezés és -kivitelezés mellett, vállalunk alap és egyedi standok készítését, igény szerint full service-zel, az egyszerű sorstandtól az egyedileg kivitelezett emeletes standokig minden elképzelését megvalósítjuk. Ismerjen meg bennünket!

Mit is jelent a kivitelezés?

A kivitelezés magában foglalja a stand tervezését, építését, bontását, a szőnyegezését, az elektromos szerelését, a spotlámpázását, reflektorozását, kiegészítő bútorokkal való berendezését. Szinterezett fehér octanorm típusú installációval, dolgozunk, saját installációs anyagunkkal, a beépítéstől függően 1000-1200 m2-ig tudunk építeni.

Fák között az erdő kiállítás

A kiállítás célja, hogy elgondolkodtató jelleggel, művészi értéket is képviselve mutassa be a biomassza-felhasználás mellett szóló pozitív érveket.

A kiállítás időtartama: 2010. július 23. – 2010. szeptember 18.

Széchenyi tér
(2010. júl. 24. – 2010. aug. 16.)
Rókus sétány
(2010. aug. 16. – 2010. aug. 30.)
Csontváry-sétány
(2010. aug. 30. – 2010. szept. 10.)
Köztársaság tér
(2010. szept. 10. – 2010. szept. 18.)

Képek a kiállításról

Mentavill Vevőtalálkozó - Székesfehérvár

2010. szeptember 10.

Társaságunk második alkalommal vett részt a Mentavill Vevőtalálkozóján, ahol a dekorációs munkák egy részét, illetve a kiállítói standokat készítettük el. 436 m2 területet építettünk be, 1300 m2 területet szőnyegeztünk le, minőségi munkánkkal hozzájárultunk a Vevőtalálkozó sikeréhez.

A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében kiállítás

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2009. május 30. és június 11. között kerül megrendezésre a fent említett kiállítás, melynek a Dómmúzeum ad otthont és kivitelezésével cégünket bízták meg. Tekintse meg a kiállításról készült képeket!
Bővebben >>>
Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, php web hosting. Valid XHTML and CSS.