news blog logo
"A Fair- Expo Kft. elismerése, az Önök megjelenésének sikere!"

news menu leftnews menu right
Címlap Hírek Jubilál a pécsi Esküvő Kiállítás
Jubilál a pécsi Esküvő Kiállítás PDF Nyomtatás E-mail

Jubilál a pécsi Esküvő Kiállítás

2010. január 5. kedd 15:06

Három-négyezer látogatóra számít a január 23-án és 24-én megrendezésre kerülő tizedik, jubileumi Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásárt szervező Fair-Expo Kereskedelmi Kft. - derült ki a rendezvénynek nemsokára otthont adó Lauber Dezső Városi Sportcsarnokba szervezett sajtótájékoztatón. Ferenczy Tamás (képünkön), a cég vezetője kiemelte: idén az esküvői ruhákon kívül a báli szezonra, a szalagavatókra és a ballagásokra készülődők is megfelelő kínálattal találkozhatnak.

A mindkét nap délelőtt tíztől látogatható rendezvényen közel száz kiállító - köztük a legjelentősebb tizenegy pécsi szalon - várja az érdeklődőket. Ez utóbbiak több mint 500 ruhakülönlegességgel - menyasszonyi, báli ruhákkal, vőlegény- és férfiöltönyökkel - lesznek jelen. Nagy többségük próbafülkét is igényelt, amely lehetővé teszi, hogy a kiállítás ideje alatt a ruhákat fel lehet próbálni, illetve lehetőség van azok megrendelésére is.

 

A kiállítók teljes mértékben lefedik az esküvők, lakodalmak és egyéb rendezvények szervezéséhez szükséges szolgáltatókat: fotóstúdiók, éttermek, nyomdák, cukrászdák, ékszerüzletek, teremdekoratőrök és esküvőszervező irodák is képviseltetik magukat. A különleges szolgáltatások iránt érdeklődők is megtalálhatják számításaikat, Ferenczy példaként említette az egyik kiállítót, amely ejtőernyős ugrást is szervez a pároknak. Emellett olyan cég is fellelhető lesz, amely a legény- és a lánybúcsúk lebonyolítását is vállalja.

 

A Fair-Expo ügyvezető igazgatója felidézte: a Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár tíz éve alatt főként sikereket könyvelhetett el, amit az is jól bizonyít, hogy az eleinte a PTE jelenlegi Romhányi aulájában megrendezett négy-öt alkalom után kinőtték az ottani helyszínt. Az idén bővülő kínálattal és választékkal kecsegtető rendezvényre az egész dél-dunántúli régióból várják a látogatókat.

Emiatt a sportcsarnok teljes küzdőterét standokkal építik be, ugyanakkor egy huszonöt négyzetméteres színpad is helyet kap majd, amelynek - óránként induló, 20-30 perces - programjai szorosan kötődnek az ünnepi rendezvényekhez. Itt zenekarokat, mixer bemutatót, lakodalmi korhelyleves kóstolót, tánc- illetve divatbemutatót, és jubileumi meglepetésként - mindkét nap 17 órától - dumaszínházi fellépést is láthat a közönség.

A hagyományokhoz híven, az Anyakönyvi Hivatal az idén is részt vesz a rendezvényen, valamint a püspökség is külön standot igényelt, ahol tájékoztatják a jegyespárokat a teendőikről.

Ferenczy kiemelte továbbá, hogy az Pécs2010 program külön készül a kiállításra: azon kívül, hogy standjukon népszerűsítik az idei programokat, „Jövőkő-festést" is terveznek. A megfestett lapokat a Zsolnay gyárban égetik ki, majd a Zsolnay Kulturális Negyedben helyezik el azokat, emléket állítva az utókornak.

A kétnapos esemény ünnepélyes megnyitóját január 23-án, 11 órakor tartják - terveik szerint Kunszt Márta, Pécs alpolgármesterének részvételével.

 

Forrás: http://www.pecsiujsag.hu/index.php?p=article&aid=25161

 

Hírek

Fair-Expo-szervezés és kivitelezés

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kiállítások kivitelezése és szervezése terén, ennek köszönhetően olyan sikereket tudhatunk magunkénak mint a Straubingban rendezett Európai Regionális Biomassza napok, Zágrábi Őszi Nemzetközi Vásár - Dunaferr, Herendi-Zsolnay kiállítás - Dóm Kőtár Múzeum, Energo Expo Debrecen, Esküvő Kiállítások. A kiállításszervezés és -kivitelezés mellett, vállalunk alap és egyedi standok készítését, igény szerint full service-zel, az egyszerű sorstandtól az egyedileg kivitelezett emeletes standokig minden elképzelését megvalósítjuk. Ismerjen meg bennünket!

Mit is jelent a kivitelezés?

A kivitelezés magában foglalja a stand tervezését, építését, bontását, a szőnyegezését, az elektromos szerelését, a spotlámpázását, reflektorozását, kiegészítő bútorokkal való berendezését. Szinterezett fehér octanorm típusú installációval, dolgozunk, saját installációs anyagunkkal, a beépítéstől függően 1000-1200 m2-ig tudunk építeni.

Fák között az erdő kiállítás

A kiállítás célja, hogy elgondolkodtató jelleggel, művészi értéket is képviselve mutassa be a biomassza-felhasználás mellett szóló pozitív érveket.

A kiállítás időtartama: 2010. július 23. – 2010. szeptember 18.

Széchenyi tér
(2010. júl. 24. – 2010. aug. 16.)
Rókus sétány
(2010. aug. 16. – 2010. aug. 30.)
Csontváry-sétány
(2010. aug. 30. – 2010. szept. 10.)
Köztársaság tér
(2010. szept. 10. – 2010. szept. 18.)

Képek a kiállításról

Mentavill Vevőtalálkozó - Székesfehérvár

2010. szeptember 10.

Társaságunk második alkalommal vett részt a Mentavill Vevőtalálkozóján, ahol a dekorációs munkák egy részét, illetve a kiállítói standokat készítettük el. 436 m2 területet építettünk be, 1300 m2 területet szőnyegeztünk le, minőségi munkánkkal hozzájárultunk a Vevőtalálkozó sikeréhez.

A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében kiállítás

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2009. május 30. és június 11. között kerül megrendezésre a fent említett kiállítás, melynek a Dómmúzeum ad otthont és kivitelezésével cégünket bízták meg. Tekintse meg a kiállításról készült képeket!
Bővebben >>>
Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, php web hosting. Valid XHTML and CSS.