news blog logo
"A Fair- Expo Kft. elismerése, az Önök megjelenésének sikere!"

news menu leftnews menu right
Címlap Hírek Esküvő Kiállítás tizedszer
Esküvő Kiállítás tizedszer PDF Nyomtatás E-mail

Esküvő Kiállítás tizedszer

Közel száz standon ámulhatnak

Tizedik alkalommal rendezik meg január 23-24-én a Pécsi Esküvő Kiállítást. A rendezvény mára az ország egyik legnagyobb ilyen típusú programjává nőtte ki magát, közel száz kiállító jelentkezik a legény- és leánybúcsú programszervezésétől kezdve a nászutak ajánlatáig.

 

Ugyan az elmúlt években csökkent a pécsi esküvők száma, a Pécsi Esküvő Kiállítás egyre dinamikusabban fejlődik, mind több kiállító igyekszik felkelteni maga iránt az érdeklődést. Ahogy azt Bóta Barbara, a Pécsi Anyakönyvi Hivatal csoportvezetője elmondta, a 2007-es 535-tel szemben 2009-ben 426-an mondták ki az örök hűséget a Boldogság Házában, ugyanakkor azonban a városban 167 házasságkötő termen kívüli esküvőn is közreműködtek. Nagy változások nem voltak a házasságkötést szabályozó törvényekben, rendeletekben, egyetlen kivétellel, azonos nemű személyek is létesíthetnek bejegyzett élettársi kapcsolatot, tavaly két ilyenre volt példa Pécsett.

 Bóta Barbara (jobbról): csökkent az esküvők száma

 

A 10. Pécsi Esküvő Kiállítás teljes mértékben lefedi a házasságkötéssel kapcsolatos teendőket, ugyanakkor kínál némi pluszt is. A legény-  és leánybúcsú szervezők, esküvői ruhaszalonok, fotósok, videósok, nyomdák, ékszerüzletek, dekoratőrök, cukrászdák, utazási irodák mutatják be kínálatukat. Az esküvő mellett a szalagavatóra, bálokra készülők is találhatnak ízlésüknek - és talán pénztárcájuknak - megfelelő öltözéket. Az idei év meglepetése a szabadtéri esküvők kínálata lesz, a Lauber Dezső sportcsarnokba - a kiállítás helyszínére - is egy rendezvénysátoron keresztül lehet bejutni.

 

A Pécsi Esküvő Kiállítás a kulturális főváros programjához is kapcsolódik, ugyanis lehet jövőkövet festeni, amely a Zsolnay gyárban készült pirogránit lapocska, amit a gyárban kiégetnek, és a Zsolnay Negyedben állítanak ki. Szintén újdonság az Esküvő Card Kedvezmény Kártya, ezzel a szolgáltatással 10-15 százalékos árengedményt érhetnek el a partnercégeknél a párok.

 

M. Z.

 

Forrás: http://www.pecsinapilap.hu/?id=45170

 

Hírek

Fair-Expo-szervezés és kivitelezés

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kiállítások kivitelezése és szervezése terén, ennek köszönhetően olyan sikereket tudhatunk magunkénak mint a Straubingban rendezett Európai Regionális Biomassza napok, Zágrábi Őszi Nemzetközi Vásár - Dunaferr, Herendi-Zsolnay kiállítás - Dóm Kőtár Múzeum, Energo Expo Debrecen, Esküvő Kiállítások. A kiállításszervezés és -kivitelezés mellett, vállalunk alap és egyedi standok készítését, igény szerint full service-zel, az egyszerű sorstandtól az egyedileg kivitelezett emeletes standokig minden elképzelését megvalósítjuk. Ismerjen meg bennünket!

Mit is jelent a kivitelezés?

A kivitelezés magában foglalja a stand tervezését, építését, bontását, a szőnyegezését, az elektromos szerelését, a spotlámpázását, reflektorozását, kiegészítő bútorokkal való berendezését. Szinterezett fehér octanorm típusú installációval, dolgozunk, saját installációs anyagunkkal, a beépítéstől függően 1000-1200 m2-ig tudunk építeni.

Fák között az erdő kiállítás

A kiállítás célja, hogy elgondolkodtató jelleggel, művészi értéket is képviselve mutassa be a biomassza-felhasználás mellett szóló pozitív érveket.

A kiállítás időtartama: 2010. július 23. – 2010. szeptember 18.

Széchenyi tér
(2010. júl. 24. – 2010. aug. 16.)
Rókus sétány
(2010. aug. 16. – 2010. aug. 30.)
Csontváry-sétány
(2010. aug. 30. – 2010. szept. 10.)
Köztársaság tér
(2010. szept. 10. – 2010. szept. 18.)

Képek a kiállításról

Mentavill Vevőtalálkozó - Székesfehérvár

2010. szeptember 10.

Társaságunk második alkalommal vett részt a Mentavill Vevőtalálkozóján, ahol a dekorációs munkák egy részét, illetve a kiállítói standokat készítettük el. 436 m2 területet építettünk be, 1300 m2 területet szőnyegeztünk le, minőségi munkánkkal hozzájárultunk a Vevőtalálkozó sikeréhez.

A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében kiállítás

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2009. május 30. és június 11. között kerül megrendezésre a fent említett kiállítás, melynek a Dómmúzeum ad otthont és kivitelezésével cégünket bízták meg. Tekintse meg a kiállításról készült képeket!
Bővebben >>>
Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, php web hosting. Valid XHTML and CSS.