news blog logo
"A Fair- Expo Kft. elismerése, az Önök megjelenésének sikere!"

news menu leftnews menu right
Címlap Hírek Esküvő kiállítást és vásárt tartanak január végén
Esküvő kiállítást és vásárt tartanak január végén PDF Nyomtatás E-mail

Esküvő kiállítást és vásárt tartanak január végén


Immár tizedik alkalommal rendezik meg Pécsett a kiállítást, amely az esküvői ruhaszalonokon kívül a fotóstúdiók, éttermek, nyomdák, ékszerüzletek és még felsorolni is hosszú lenne, hogy mennyi, erre az „iparágra” szakosodott vállalkozást is megjelenít majd . Az ünnepélyes megnyitó január 23-án 11 órakor lesz a Lauber Dezső Sportcsarnokban, melyen dr. Kunszt Márta Pécs város alpolgármestere is részt vesz – hangzott el a keddi tájékoztatón.
 


Ferenczy Tamás a rendező cég ügyvezetője lapunknak elmondta, hogy az idei kiállítás, amely a jubileumi tizedik a sorban, egy kicsit más lesz, mint az eddigiek. Nagyobb hangsúly kerül az esküvői ruhákon kívül a báli szezonra készülő hölgyek és urak ruházatára, vagy a szalagavatók és ballagások kelléktárára is. Természetesen már az idei, legújabb kollekciókkal találkozhatnak a kiállítás látogatói.

 

Jubileumi, tizedik kiállításunk lesz

Ezen kívül hagyományaiknak megfelelően az állandó színpadon különböző bemutatókat és műsorokat tekinthet meg a közönség. Ezek közül kiemelném a mixerek bemutatóját, a tánc és divatbemutatót, vagy a meglepetés produkciót, a  Dumaszínház fellépését. Gondolom a leendő férjeknek és a többi férfi vendégnek kellemes kikapcsolódás lesz a ruhapróbák között! Üde színfoltja lesz a vásárnak a Pécs 2010 EKF standja, ahol a programok népszerűsítésén túl egy úgynevezett „jövőkő” festést is szerveznek. Ezeket a köveket a későbbiekben a Zsolnay gyárban égetik ki és a Zsolnay Kulturális Negyedben helyezik el azokat a későbbiekben, örök emlékül az utókornak.

 

Lapunk kérdésére az ügyvezető elmondta, hogy nagyjából 3-4000 látogatóra számítanak a kétnapos vásáron.

 

Hasznos információkat hallhattunk

A témához szorosan kapcsolódva Bóta Barbara a pécsi Anyakönyvi Hivatal csoportvezetője beszélt a házasságkötéshez szükséges hivatalos feltételekről, és az ezt megelőző eljárásról. Érdekességként megemlítette, hogy az azonos neműek számára is van lehetőség bejegyzett élettársi kapcsolatra, mellyel Pécsett a tavalyi évben egy-egy férfi és női páros élt.

 

A későbbiekben Menyhárt László beszélt az újdonságnak számító Esküvő Kártyáról, amely a régebben kiadott Esküvő Katalógust váltja fel. Ezzel a mágneskártyával különböző, az esküvőkhöz kapcsolódó szolgáltatások körében tudnak a tulajdonosai kedvezményekhez jutni. A kártya, amely mindössze 1100 forintért megvásárolható, 2011. novemberéig használható és nem személyhez kötött a felhasználása, így az átruházható.

 

 

Több, mint 60 kedvezményadó és közel 500 000 forintnyi nyeremény várja majd a tulajdonosokat, akik remélhetően nagy számban élnek majd a lehetőséggel.

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: http://www.pecsiriport.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=68:eskuevi-kiallitast-es-vasart-tartanak-januar-vegen&catid=7:koezelet&Itemid=2

 

Hírek

Fair-Expo-szervezés és kivitelezés

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kiállítások kivitelezése és szervezése terén, ennek köszönhetően olyan sikereket tudhatunk magunkénak mint a Straubingban rendezett Európai Regionális Biomassza napok, Zágrábi Őszi Nemzetközi Vásár - Dunaferr, Herendi-Zsolnay kiállítás - Dóm Kőtár Múzeum, Energo Expo Debrecen, Esküvő Kiállítások. A kiállításszervezés és -kivitelezés mellett, vállalunk alap és egyedi standok készítését, igény szerint full service-zel, az egyszerű sorstandtól az egyedileg kivitelezett emeletes standokig minden elképzelését megvalósítjuk. Ismerjen meg bennünket!

Mit is jelent a kivitelezés?

A kivitelezés magában foglalja a stand tervezését, építését, bontását, a szőnyegezését, az elektromos szerelését, a spotlámpázását, reflektorozását, kiegészítő bútorokkal való berendezését. Szinterezett fehér octanorm típusú installációval, dolgozunk, saját installációs anyagunkkal, a beépítéstől függően 1000-1200 m2-ig tudunk építeni.

Fák között az erdő kiállítás

A kiállítás célja, hogy elgondolkodtató jelleggel, művészi értéket is képviselve mutassa be a biomassza-felhasználás mellett szóló pozitív érveket.

A kiállítás időtartama: 2010. július 23. – 2010. szeptember 18.

Széchenyi tér
(2010. júl. 24. – 2010. aug. 16.)
Rókus sétány
(2010. aug. 16. – 2010. aug. 30.)
Csontváry-sétány
(2010. aug. 30. – 2010. szept. 10.)
Köztársaság tér
(2010. szept. 10. – 2010. szept. 18.)

Képek a kiállításról

Mentavill Vevőtalálkozó - Székesfehérvár

2010. szeptember 10.

Társaságunk második alkalommal vett részt a Mentavill Vevőtalálkozóján, ahol a dekorációs munkák egy részét, illetve a kiállítói standokat készítettük el. 436 m2 területet építettünk be, 1300 m2 területet szőnyegeztünk le, minőségi munkánkkal hozzájárultunk a Vevőtalálkozó sikeréhez.

A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében kiállítás

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2009. május 30. és június 11. között kerül megrendezésre a fent említett kiállítás, melynek a Dómmúzeum ad otthont és kivitelezésével cégünket bízták meg. Tekintse meg a kiállításról készült képeket!
Bővebben >>>
Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, php web hosting. Valid XHTML and CSS.