news blog logo
"A Fair- Expo Kft. elismerése, az Önök megjelenésének sikere!"

news menu leftnews menu right
Címlap Hírek
Rendezvények
PDF Nyomtatás E-mail

Fair-Expo-szervezés és kivitelezés

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kiállítások kivitelezése és szervezése terén, ennek köszönhetően olyan sikereket tudhatunk magunkénak mint a Straubingban rendezett Európai Regionális Biomassza napok, Zágrábi Őszi Nemzetközi Vásár - Dunaferr, Herendi-Zsolnay kiállítás - Dóm Kőtár Múzeum, Energo Expo Debrecen, Esküvő Kiállítások. A kiállításszervezés és -kivitelezés mellett, vállalunk alap és egyedi standok készítését, igény szerint full service-zel, az egyszerű sorstandtól az egyedileg kivitelezett emeletes standokig minden elképzelését megvalósítjuk. Ismerjen meg bennünket!Mit is jelent a kivitelezés?

A kivitelezés magában foglalja a stand tervezését, építését, bontását, a szőnyegezését, az elektromos szerelését, a spotlámpázását, reflektorozását, kiegészítő bútorokkal való berendezését. Szinterezett fehér octanorm típusú installációval, dolgozunk, saját installációs anyagunkkal, a beépítéstől függően 1000-1200 m2-ig tudunk építeni.Véget ért a 15. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár

Március 12-14 között Baranya megye központjában az utazásé volt a főszerep. A három napos 15. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásárra több ezer látogató volt kíváncsi. Kedvezményes foglalásokkal, értékes nyereményekkel várta az érdeklődőket a szervező Fair-Expo Kft. a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényén.

 

Tizenötödször is Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár

A kiállítók pénteken 13 órától várták az érdeklődőket a 15. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásárra, aztán kicsivel 14 óra után hivatalosan is megnyitották az eseményt. Azt a rendezvényt, ahol kilencvennél több standon várták az érdeklődőket.

A teljes cikk megtekintése:

http://www.pecsiriport.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=276:tizenoetoedszoer-is-pecsi-utazas-kiallitas-es-vasar&catid=10:gazdasag&Itemid=12

 

Irány az Adria, bőséges a kínálat

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által létrehívott, idén a FairExpo Kft. által szervezett turisztikai szakvásárra előzetesen 6-7 ezer látogatót vártak erre a hétvégére, és a részt vevő kiállítók elégedetten láthatták, hogy ebből az első ezer érdeklődő már az első órában megjelent a városi sportcsarnok küzdőterén.

A teljes cikk megtekintése:
 

http://bama.hu/baranya/gazdasag/irany-az-adria-boseges-a-kinalat-292817

 

A teljes idei kínálat az Utazási Kiállításon

A főváros után most a baranyai megyeszékhelyre irányul az utazási szakma figyelme, a hét végén ugyanis Pécs ad otthont a 15. Utazási Kiállítás és Vásárnak.

A teljes cikk megtekintése:
 

http://bama.hu/baranya/kozelet/a-teljes-idei-kinalat-az-utazasi-kiallitason-292062

 

Utazás Kiállítás és Vásár Pécsett

A 15. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár 2010. március 12.-től 14.-ig Pécsett, a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre. Az Utazás Kiállítás és Vásáron regisztrált társkiállítókkal együtt 92 kiállító vesz részt. A kiállítás idei díszvendége a Balaton Régió.

A teljes cikk megtekintése:
 

http://www.baranyanet.hu/cikkek/11242

 

92 kiállító az Utazás Kiállításon

Az idei, 15-dik Pécsi Utazás Kiállítás és Vásáron 92 kiállító vett részt. A kiállítás területe maximálisan megtelt helyi és országos utazási irodák, személyszállítással foglalkozó cégek, gyógy- és wellness szállodák, tourinform irodák, régiók és szakmai szervezetek standjaival. Na és persze érdeklődőkben sem volt hiány. A részletekről Ferenczy Tamást, a szervező Fair-Expo vezetőjét kérdeztük.

A tévé riport megtekintése:
 

http://www.pecstv.hu/archivum/?id=52816
 

 

A világ üdülőhelyei Pécsett...

Megrohanták az érdeklődők az utazás kiállítást. Már a hivatalos megnyitó előtt sokan voltak kíváncsiak a 15. turisztikai vásárra. A kiállítók a legfrissebb és sok esetben akciós ajánlataikat hozták el a pécsi bemutatóra.

A tévé riport megtekintése:
 

http://www.pecstv.hu/archivum/?id=52812

 

Újra repülőjárat indul Pécsről

Nyáron Korfura és Bulgáriába is indítanak charterjáratokat a Pécs-pogányi reptérről - derült ki a 15. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár egyik standjánál. A zárás előtt a helyszínen kapott információk szerint nagy siker volt az expo, válság ide vagy oda."

A teljes cikk megtekintése:
 

http://www.pecsistop.hu/articles/article.php?id=628388

 
Beszámolók a 10. Jubileumi Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár sikeréről PDF Nyomtatás E-mail

A tízedik esküvő kiállítás vasárnap este zárta kapuit

Immár tízedik alkalommal rendezték meg Pécsett a kiállítást, amelyen az esküvői ruhaszalonokon kívül a fotóstúdiók, éttermek, nyomdák, ékszerüzletek és még felsorolni is hosszú lenne, hogy mennyi, erre az „iparágra” szakosodott vállalkozás jelent meg. A vasárnap zárult rendezvény mérlege mindenképpen pozitív, hiszen rengeteg fiatal, vagy egyszerűen csak érdeklődő  baranyai polgár látogatott el ezen a hétvégén  a Lauber Dezső Sportcsarnokba.


Teljes cikk megtekintése itt.

 

Esküvő kiállítás a sportcsarnokban

2010. január 23. szombat 10:45

Idén tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Pécsi Esküvő  Kiállítás és Vásár. A szervezők három-négyezer látogatóra számítanak a kétnapos esemény során, amelyet a tervek szerint január 23-án 11 órakor Kunszt Márta kulturális ügyekért felelős alpolgármester nyit meg a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban.

 

Teljes cikk megtekintése itt.

 

Két napig a házasság körül forog az élet

2010-01-25

Sokan voltak kíváncsiak a 10. Esküvő kiállításra, amelyen a menyasszonyok és vőlegények aktuális divatja mellett az esküvők egyéb kellékeiből is széles választékot kínálnak a szombaton és vasárnap a Lauber Dezső sportcsarnokban látható rendezvényen.

 

Teljes cikk megtekintése itt.

 
Esküvő kiállítást és vásárt tartanak január végén PDF Nyomtatás E-mail

Esküvő kiállítást és vásárt tartanak január végén


Immár tizedik alkalommal rendezik meg Pécsett a kiállítást, amely az esküvői ruhaszalonokon kívül a fotóstúdiók, éttermek, nyomdák, ékszerüzletek és még felsorolni is hosszú lenne, hogy mennyi, erre az „iparágra” szakosodott vállalkozást is megjelenít majd . Az ünnepélyes megnyitó január 23-án 11 órakor lesz a Lauber Dezső Sportcsarnokban, melyen dr. Kunszt Márta Pécs város alpolgármestere is részt vesz – hangzott el a keddi tájékoztatón.
 


Ferenczy Tamás a rendező cég ügyvezetője lapunknak elmondta, hogy az idei kiállítás, amely a jubileumi tizedik a sorban, egy kicsit más lesz, mint az eddigiek. Nagyobb hangsúly kerül az esküvői ruhákon kívül a báli szezonra készülő hölgyek és urak ruházatára, vagy a szalagavatók és ballagások kelléktárára is. Természetesen már az idei, legújabb kollekciókkal találkozhatnak a kiállítás látogatói.

Bővebben...
 
Pécsi Esküvõkiállítás és Vásár PDF Nyomtatás E-mail

Pécsi Esküvõkiállítás és Vásár

Már 10. alkalommal tartják meg Pécsett az esküvõ kiállítást és vásárt. A rendezvényre évrõl évre több ezren látogatnak el. Szomorú tény viszont, hogy egyre kevesebb a házasságkötés Magyarországon. A statisztikák szerint ugyanis sok pár külföldön mondja ki a boldogító igent, a legtöbben pedig inkább az élettársi viszony mellett döntenek.

 

Forrás: http://www.pannontv.eu/?aid=6435

 
Esküvő Kiállítás tizedszer PDF Nyomtatás E-mail

Esküvő Kiállítás tizedszer

Közel száz standon ámulhatnak

Tizedik alkalommal rendezik meg január 23-24-én a Pécsi Esküvő Kiállítást. A rendezvény mára az ország egyik legnagyobb ilyen típusú programjává nőtte ki magát, közel száz kiállító jelentkezik a legény- és leánybúcsú programszervezésétől kezdve a nászutak ajánlatáig.

 

Ugyan az elmúlt években csökkent a pécsi esküvők száma, a Pécsi Esküvő Kiállítás egyre dinamikusabban fejlődik, mind több kiállító igyekszik felkelteni maga iránt az érdeklődést. Ahogy azt Bóta Barbara, a Pécsi Anyakönyvi Hivatal csoportvezetője elmondta, a 2007-es 535-tel szemben 2009-ben 426-an mondták ki az örök hűséget a Boldogság Házában, ugyanakkor azonban a városban 167 házasságkötő termen kívüli esküvőn is közreműködtek. Nagy változások nem voltak a házasságkötést szabályozó törvényekben, rendeletekben, egyetlen kivétellel, azonos nemű személyek is létesíthetnek bejegyzett élettársi kapcsolatot, tavaly két ilyenre volt példa Pécsett.

Bővebben...
 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

Oldal 1 / 3

Hírek

Fair-Expo-szervezés és kivitelezés

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kiállítások kivitelezése és szervezése terén, ennek köszönhetően olyan sikereket tudhatunk magunkénak mint a Straubingban rendezett Európai Regionális Biomassza napok, Zágrábi Őszi Nemzetközi Vásár - Dunaferr, Herendi-Zsolnay kiállítás - Dóm Kőtár Múzeum, Energo Expo Debrecen, Esküvő Kiállítások. A kiállításszervezés és -kivitelezés mellett, vállalunk alap és egyedi standok készítését, igény szerint full service-zel, az egyszerű sorstandtól az egyedileg kivitelezett emeletes standokig minden elképzelését megvalósítjuk. Ismerjen meg bennünket!

Mit is jelent a kivitelezés?

A kivitelezés magában foglalja a stand tervezését, építését, bontását, a szőnyegezését, az elektromos szerelését, a spotlámpázását, reflektorozását, kiegészítő bútorokkal való berendezését. Szinterezett fehér octanorm típusú installációval, dolgozunk, saját installációs anyagunkkal, a beépítéstől függően 1000-1200 m2-ig tudunk építeni.

Fák között az erdő kiállítás

A kiállítás célja, hogy elgondolkodtató jelleggel, művészi értéket is képviselve mutassa be a biomassza-felhasználás mellett szóló pozitív érveket.

A kiállítás időtartama: 2010. július 23. – 2010. szeptember 18.

Széchenyi tér
(2010. júl. 24. – 2010. aug. 16.)
Rókus sétány
(2010. aug. 16. – 2010. aug. 30.)
Csontváry-sétány
(2010. aug. 30. – 2010. szept. 10.)
Köztársaság tér
(2010. szept. 10. – 2010. szept. 18.)

Képek a kiállításról

Mentavill Vevőtalálkozó - Székesfehérvár

2010. szeptember 10.

Társaságunk második alkalommal vett részt a Mentavill Vevőtalálkozóján, ahol a dekorációs munkák egy részét, illetve a kiállítói standokat készítettük el. 436 m2 területet építettünk be, 1300 m2 területet szőnyegeztünk le, minőségi munkánkkal hozzájárultunk a Vevőtalálkozó sikeréhez.

A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében kiállítás

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2009. május 30. és június 11. között kerül megrendezésre a fent említett kiállítás, melynek a Dómmúzeum ad otthont és kivitelezésével cégünket bízták meg. Tekintse meg a kiállításról készült képeket!
Bővebben >>>


feed-image Hírkövető


Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, php web hosting. Valid XHTML and CSS.