news blog logo
"A Fair- Expo Kft. elismerése, az Önök megjelenésének sikere!"

news menu leftnews menu right
Címlap Hírek
Rendezvények
Jubilál a pécsi Esküvő Kiállítás PDF Nyomtatás E-mail

Jubilál a pécsi Esküvő Kiállítás

2010. január 5. kedd 15:06

Három-négyezer látogatóra számít a január 23-án és 24-én megrendezésre kerülő tizedik, jubileumi Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásárt szervező Fair-Expo Kereskedelmi Kft. - derült ki a rendezvénynek nemsokára otthont adó Lauber Dezső Városi Sportcsarnokba szervezett sajtótájékoztatón. Ferenczy Tamás (képünkön), a cég vezetője kiemelte: idén az esküvői ruhákon kívül a báli szezonra, a szalagavatókra és a ballagásokra készülődők is megfelelő kínálattal találkozhatnak.

A mindkét nap délelőtt tíztől látogatható rendezvényen közel száz kiállító - köztük a legjelentősebb tizenegy pécsi szalon - várja az érdeklődőket. Ez utóbbiak több mint 500 ruhakülönlegességgel - menyasszonyi, báli ruhákkal, vőlegény- és férfiöltönyökkel - lesznek jelen. Nagy többségük próbafülkét is igényelt, amely lehetővé teszi, hogy a kiállítás ideje alatt a ruhákat fel lehet próbálni, illetve lehetőség van azok megrendelésére is.

Bővebben...
 
11. Komlóért Expo PDF Nyomtatás E-mail

Az idei évben is sikeres volt a Komlóért Expo, ahol a három nap alatt több ezer látogatónak tudták bemutatni termékeiket és szolgáltatásaikat az új és régi kiállítók.
Tekintse meg a 11. Komlóért Expon készült képeket!


A vásár és kiállítás péntek délelőtti megnyitóján Ferenczy Tamás a szervező, a Fair Expo Kft. ügyvezetője köszöntötte a kiállítókat, vendégeket, majd átadta a szót Páva Zoltánnak - Komló város polgármesterének. A polgármester elégedettségét fejezte ki, hogy ennyi év után sem csökken az érdeklődés a rendezvény iránt, sem a kiállítók, sem a látogatók részéről. Kiemelte, hogy a tavaly kezdődött válság ellenére több olyan cég van a városban, mely még e nehéz időkben is fejleszteni tudott. Az ünnepélyes megnyitót követően kiosztották a Fair Expo Kft. díjait és elismerő okleveleit. 

 

Bővebben...
 
A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében kiállítás PDF Nyomtatás E-mail
A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2009. május 30.-és június 11. között kerül megrendezésre a Dómmúzeumban a "Kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében" című rendezvénysorozat, mely többféle programmal várja a látogatókat és kívánja megerősíteni a tradicionális kézműves szakmák hagyományait.
Tekintse meg a kiállításról készült képeket!
Bővebben...
 
9. Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár PDF Nyomtatás E-mail

Megújulás és még több látogató! A 9. Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár mottójának megfelelően a konkrét vásárlási szándékkal érkező látogatók számát illetően növekedés volt tapasztalható, az előző évhez képest, több mint 3000 látogatója volt a több éve sikeresen megrendezésre kerülő kiállításnak. Ahol 70 kiállító mutatta be az esküvőkhöz, lakodalmakhoz, nászutakhoz, üzleti rendezvényekhez, legény- és lánybúcsúkhoz nélkülözhetetlen szolgáltatásokat és kellékeket.
A Pécsi Esküvő Kiállítás és Vásár egyik legnagyobb erősségeként könyvelhető el, hogy évek során sikerült az esküvői szolgáltatások teljes keresztmetszetét bemutatni.  A házasulandók, a szülők, a rokonok és a barátok egy helyen, kivételesen nagy választékban találhatták meg mindazokat a kellékeket, szolgáltatásokat, amelyek a tökéletes és meghitt esküvők, lakodalmak megrendezéséhez nélkülözhetetlenek.

Bővebben...
 
14. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár PDF Nyomtatás E-mail

A 14. Pécsi Utazás Kiállítás és Vásár az utazni vágyók számára ismét kedvező akciókat és kedvezményes utakat tartogatott. Mindenki megtalálhatta a számára legmegfelelőbb utat, legyen szó, családokról, baráti társaságokról.

A régió egyik legnagyobb rendezvényét a 14. Pécsi Utazás Kiállítást és Vásárt az olasz díszvendég Enzo Grossi és Gonda Tibor Pécs alpolgármestere nyitotta meg. Köszöntőt Dr. Kéri István Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara elnöke és Stefano Nardi, Terracina polgármestere mondott. Melyben kiemelten fontos szerepet kapott a jelenlegi kiváló kapcsolat elmélyítése, a Latina megyével korábban aláírt megállapodás cselekvésprogramjának aktivizálása.

Bővebben...
 
« ElsőElőző123KövetkezőUtolsó »

Oldal 2 / 3

Hírek

Fair-Expo-szervezés és kivitelezés

Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk kiállítások kivitelezése és szervezése terén, ennek köszönhetően olyan sikereket tudhatunk magunkénak mint a Straubingban rendezett Európai Regionális Biomassza napok, Zágrábi Őszi Nemzetközi Vásár - Dunaferr, Herendi-Zsolnay kiállítás - Dóm Kőtár Múzeum, Energo Expo Debrecen, Esküvő Kiállítások. A kiállításszervezés és -kivitelezés mellett, vállalunk alap és egyedi standok készítését, igény szerint full service-zel, az egyszerű sorstandtól az egyedileg kivitelezett emeletes standokig minden elképzelését megvalósítjuk. Ismerjen meg bennünket!

Mit is jelent a kivitelezés?

A kivitelezés magában foglalja a stand tervezését, építését, bontását, a szőnyegezését, az elektromos szerelését, a spotlámpázását, reflektorozását, kiegészítő bútorokkal való berendezését. Szinterezett fehér octanorm típusú installációval, dolgozunk, saját installációs anyagunkkal, a beépítéstől függően 1000-1200 m2-ig tudunk építeni.

Fák között az erdő kiállítás

A kiállítás célja, hogy elgondolkodtató jelleggel, művészi értéket is képviselve mutassa be a biomassza-felhasználás mellett szóló pozitív érveket.

A kiállítás időtartama: 2010. július 23. – 2010. szeptember 18.

Széchenyi tér
(2010. júl. 24. – 2010. aug. 16.)
Rókus sétány
(2010. aug. 16. – 2010. aug. 30.)
Csontváry-sétány
(2010. aug. 30. – 2010. szept. 10.)
Köztársaság tér
(2010. szept. 10. – 2010. szept. 18.)

Képek a kiállításról

Mentavill Vevőtalálkozó - Székesfehérvár

2010. szeptember 10.

Társaságunk második alkalommal vett részt a Mentavill Vevőtalálkozóján, ahol a dekorációs munkák egy részét, illetve a kiállítói standokat készítettük el. 436 m2 területet építettünk be, 1300 m2 területet szőnyegeztünk le, minőségi munkánkkal hozzájárultunk a Vevőtalálkozó sikeréhez.

A kézművesség ezer éve a Kárpát-medencében kiállítás

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara rendezésében 2009. május 30. és június 11. között kerül megrendezésre a fent említett kiállítás, melynek a Dómmúzeum ad otthont és kivitelezésével cégünket bízták meg. Tekintse meg a kiállításról készült képeket!
Bővebben >>>


feed-image Hírkövető


Támogatja a Joomla!. Designed by: Joomla Theme, php web hosting. Valid XHTML and CSS.